ΑΡΧΙΚΗ Νέα Εκδηλώσεις της PRAKSIS για την Παγκόσμια Ημέρα για τα παιδιά στο δρόμο

Εκδηλώσεις της PRAKSIS για την Παγκόσμια Ημέρα για τα παιδιά στο δρόμο

Η PRAKSIS με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα παιδιά στο Δρόμο, την Τετάρτη 12 Απριλίου, διοργανώνει δύο δράσεις σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα αντίτοιχα.

 

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση ευαισθητοποίησης στην πλατεία Λευκού Πύργου την οποία διοργανώνουν από κοινού PRAKSIS και ΑΡΣΙΣ, από τις 17:00 έως τις 20:00 και θα περιλαμβάνει μία σειρά από δράσεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Δείτε λεπτομέρειες για την εκδήλωση Θεσσαλονίκη στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η δράση ‘’’Ό, τι και να κάνεις σήμερα κάν’ το στο δρόμο”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου με στόχο την ενημέρωση της κοινότητας πάνω στις δράσεις της PRAKSIS και την φιλοσοφία του Mobile School γενικότερα. Το περίφημο «Σχολείο των Δρόμων» ή αλλιώς Mobile School που βασίζεται σε μια εκπαιδευτική αγωγή για παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως οι ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες, εφαρμόζεται πλέον και στην Πάτρα μέσα από την PRAKSIS.

Το εργαλείο Mobile School ξεκίνησε στην Πάτρα έπειτα από αίτημα της PRAKSIS στον οργανισμό «MOBILESCHOOL» στο Βέλγιο. Η εν λόγω παρέμβαση χρηματοδοτείται από την World Jewish Relief.

Scroll to Top