Εταιρία / Οργανισμός

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

To Σεμινάριο έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ανθρώπινο δυναμικό εταιριών, συνδυάζοντας ερωτηματολόγια, συνεδρίες, σεμινάρια και εργασία στο πεδίο στα Κέντρα Ημέρας Αστέγων 'η σε άλλες δομές της PRAKSIS καθώς επίσης και με τις ομάδες εργασίας στον δρόμο (street working) με σκοπό την ευαισθητοποίηση στο πρόβλημα. Το κόστος του σεμιναρίου αναλαμβάνεται από την επιχείρηση και μετουσιώνεται σε υλική βοήθεια για τον άστεγο πληθυσμό. Παρά το γεγονός ότι το σεμινάριο αποκαλύπτει τη σκληρή πραγματικότητα, έχει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο συμμετέχει σε αυτό καθώς ενισχύει την δέσμευση του στα προγράμματα Ε.Κ.Ε της επιχείρησης, προωθεί την προσωπική εμπλοκή και την δέσμευση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Στη PRAKSIS δίνουμε τη δυνατότητα υποστήριξης των εκάστοτε προγραμμάτων μας μέσω στρατηγικά σχεδιασμένων προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ανάλογα με το πεδίο δραστηριότητας της εκάστοτε εταιρίας. Στα προγράμματα αυτά, στοχεύουμε όχι μόνο στην βιωσιμότητα των προγραμμάτων την PRAKSIS και στην ανακούφιση των εξυπηρετούμενων μας αλλά και στην συμμετοχή των εργαζόμενων της εταιρίας μέσω πρωτοποριακών εθελοντικών προγραμμάτων.

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play