ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τον Ιούνιο 2016 η διοίκηση της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας μαζί με Έλληνες Ολυμπιονίκες και καταξιωμένους αθλητές επισκέφτηκαν το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν ο Ισίδωρος Κούβελος, Πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α., η Ιλεάνα Κλοκώνη, Διευθύντρια, η Νίκη Μπακογιάννη, Αργυρή Ολυμπιονίκης, ο Δημήτρης Μούγιος, Αργυρός Ολυμπιονίκης, η Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης και ο Γιώργος Αμανατίδης, Διεθνής Ποδοσφαιριστής. Η Ντόρα Λοΐζου, σολίστ, και ο Νάσος Σωπύλης, πιανίστας, είχαν ετοιμάσει ένα μουσικό πρόγραμμα για τα παιδιά του ξενώνα το οποίο εμπλούτισαν με τραγούδια από τις χώρες καταγωγής των παιδιών με τη συμμετοχή των ίδιων των παιδιών. Παρούσα ήταν επίσης η συγγραφέας Φωτεινή Κωνσταντοπούλου. Τα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα είχαν επίσης την ευκαιρία να απασχοληθούν σε αθλητικές δραστηριότητες μαζί με τους αθλητές. Επίσης, η ΕΘΝ.Ο.Α. προσέφερε στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα 23 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια, 23 ζευγάρια σαγιονάρες, 23 μπάλες, 23 τσάντες και 23 τετράδια της ΕΘΝ.Ο.Α. δίνοντάς τους μεγάλη χαρά.

Τον Ιούλιο 2016 η ΕΘΝ.Ο.Α υποστήριξε το πρόγραμμα PRAKSIS «Π», δίνοντας την ευκαιρία σε 17 παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της Αθήνας να απασχοληθούν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της (summer camp) για μια εβδομάδα, σε διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, κολύμβηση και στίβο.

http://hoa.org.gr/

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play