ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ

Η Οργάνωση Γη έχει σκοπό την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης. Το Κέντρο της Γης δημιουργήθηκε για να ενημερώνει και κυρίως να εμπνέει τους επισκέπτες του, πάντα μέσα στη λογική της συλλογικής αντιμετώπισης των προβλημάτων. Μέσα από την ενίσχυση της επαφής του ανθρώπου με τη φύση, μια επαφή που, όπως έχει αποδειχτεί από επιστημονικές έρευνες, θεωρείται από τις πιο ευεργετικές δραστηριότητες για την ψυχική υγεία ενός ανθρώπου και ιδιαίτερα των παιδιών.
Η μη κερδοσκοπική οργάνωση προσέφερε δωρεάν ξενάγηση στους χώρους της στους εξυπηρετούμενους του προγράμματος ΣΤΕΓΗ PLUS (+) του Κέντρου Υποδοχής Ασυνόδευτων Ανηλίκων αλλά και Ευάλωτων Πληθυσμών.

Τον Ιούνιο 2016, η Οργάνωση Γη στήριξε το πρόγραμμα ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ, προσφέροντας 300 μερίδες φαγητού στο Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.
Τον Απρίλιο 2017, η Οργάνωση Γη στήριξε ξανά το Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων, προσφέροντας 30 μερίδες φαγητού για τις ανάγκες των επισκεπτών του Κέντρου Ημέρας.
Τον Μάιο 2017, η Οργάνωση Γη στήριξε το Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας 30 μερίδες φαγητού.

http://www.organizationearth.org/

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play