ViiV HEALTHCARE

ViiV HEALTHCARE

Η ViiV Healthcare, στο πλαίσιο του προγράμματος Positive Action, χρηματοδοτεί το διετές project «Ενδυναμώνοντας την Κοινότητα των Διεμφυλικών». Το πρόγραμμα υλοποιείται από την PRAKSIS και το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ). Στόχος είναι η καταγραφή και παρέμβαση σε περιπτώσεις που διεμφυλικά άτομα αντιμετωπίζουν διακρίσεις στο σύστημα υγείας, η ενημέρωση και έγκαιρη εξέταση για HIV και ηπατίτιδες καθώς και η διοργάνωση μιας σειράς από εκπαιδευτικές συναντήσεις και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης στο πλάισιο ειδικής ενίσχυσης για την ανάπτυξη ικανοτήτων.
Τα προγράμματα υποστήριξης κοινοτήτων της ViiV Healthcare επεκτάθηκαν από την περίοδο 2014/15 ώστε να συμπεριλάβουν στοχευμένα προγράμματα για Άνδρες που κάνουν Σεξ με Άνδρες (ΑΣΑ) και Τρανς άτομα σε όλο τον κόσμο. Τα προγράμματα εστιάζουν στο να υποστηρίξουν την πρόσβαση αυτών των κοινοτήτων σε υπηρεσίες πολιτισμικά συναφούς φροντίδας, στην μείωση του στίγματος και των διακρίσεων που αντιμετωπίζουν και στο να ενδυναμωθούν στην αντιμετώπιση του HIV/AIDS.

https://www.viivhealthcare.com/

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play