ΟΠΑΠ Α.Ε

ΟΠΑΠ Α.Ε

Τον Ιούνιο 2017, ο ΟΠΑΠ Α.Ε. στήριξε το έργο της PRAKSIS, προσφέροντας 600 lunch bags από το Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, τα οποία διατέθηκαν στους επισκέπτες του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.

Τον Οκτώβριο 2017, ο ΟΠΑΠ Α.Ε στήριξε το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 110 μερίδες φαγητού οι οποίες διατέθηκαν στους επισκέπτες του Κέντρου Ημέρας. Τον Νοέμβριο 2017, ο ΟΠΑΠ Α.Ε στήριξε το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 100 μερίδες φαγητού, οι οποίες διατέθηκαν στους επισκέπτες του Κέντρου Ημέρας.

Τον Δεκέμβριο 2017, ο ΟΠΑΠ Α.Ε στήριξε το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 200 μερίδες φαγητού, οι οποίες διατέθηκαν στους επισκέπτες του Κέντρου Ημέρας. Τον Φεβρουάριο 2018, ο ΟΠΑΠ Α.Ε στήριξε πρόγραμμα ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ και πιο συγκεκριμένα το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 180 μερίδες φαγητού, οι οποίες διατέθηκαν στους επισκέπτες του Κέντρου Ημέρας. ου Ημέρας. Τον Μάρτιο 2018, ο ΟΠΑΠ Α.Ε. στήριξε για άλλη μία φορά το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας 370 μερίδες φαγητού για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημέρας.

http://www.opap.gr/

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play