ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑ

Τον Μάρτιο 2015 το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στήριξε το πρόγραμμα της Στέγης, προσφέροντας 12 κούτες με είδη ρουχισμού και παιδικά παιχνίδια, ενώ προσέφερε 11 κρεβάτια και 5 βοηθητικά τραπέζια. Τον Αύγουστο 2015, το νοσοκομείο στήριξε το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων ,προσφέροντας δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για του ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας. Τον Απρίλιο 2016, το νοσοκομείο Υγεία στήριξε το πρόγραμμα ΣΥΝ στο ΠΛΗΝ, προσφέροντας 26 κούτες με ρουχισμό, ο οποίος διατέθηκε στους ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας. Τον Μάιο 2017 το νοσοκομείο Υγεία στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας έντεκα κούτες με γυναικεία, ανδρικά και παιδικά είδη ένδυσης, τα οποία διατέθηκαν για τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων των προγραμμάτων της PRAKSIS.

Τον Μάιο 2017, το Υγεία στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS για τον προσφυγικό πληθυσμό και συγκεκριμένα τους Ξενώνες Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, δίνοντας τη δυνατότητα σε 1 παιδί που διαμένει σε Ξενώνα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της οργάνωσης να πραγματοποιήσει DNA εξέταση.

Τον Σεπτέμβριο 2017,το Υγεία στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας 24 κούτες με είδη σπιτιού, παιχνίδια, ανδρικά και γυναικεία ρούχα, τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων των προγραμμάτων.

Τον Δεκέμβριο 2017, το Υγεία στήριξε για άλλη μία φορά τα προγράμματα της PRAKSIS με την αγορά ειδών ρουχισμού, τα οποία διατέθηκαν σε ασυνόδευτο ανήλικο που διέμενε σε Ξενώνα Φιλοξενίας της PRAKSIS, με σκοπό τη στήριξη της μετεγκατάστασής του στη Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο του προγράμματος DUBS. Επίσης, ο Όμιλος Υγεία προσέφερε 10 κούτες με είδη ρουχισμού για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.

Τον Ιανουάριο 2018, το Υγεία στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS για τον προσφυγικό πληθυσμό και συγκεκριμένα τους Ξενώνες Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της PRAKSIS, δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα παιδί που διαμένει σε Ξενώνα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της οργάνωσης να πραγματοποιήσει DNA εξέταση, με σκοπό την επανασύνδεσή του με την οικογένειά του.

Τον Φεβρουάριο 2018, το Υγεία στήριξε για άλλη μία φορά τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας δωρεάν οφθαλμολογικές μετρήσεις και εξετάσεις σε παιδί που διαμένει σε Ξενώνα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της οργάνωσης.

Τον Μάιο 2018, το Υγεία στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS δίνοντας σε ένα παιδί που διαμένει σε Ξενώνα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις υπέρηχου και παρακέντησης θυροειδούς αδένα.

http://www.hygeia.gr

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play