ΒΙΚΟΣ

ΒΙΚΟΣ

Τον Μάιο του 2015 η εταιρία ΒΙΚΟΣ συνέβαλε σημαντικά στην υλοποίηση του 2ου Εορταστικό Φεστιβάλ 'The Yogis & Friends Project - Athens Edition' το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στα πλαίσια της στενής συνεργασίας του The Yogis & Friends Project και της MKO PRAKSIS.

Η εκδήλωση ήταν μια τριήμερη γιορτή γύρω από τη γιόγκα, τη μουσική και την κοινωνική αλληλεγγύη, με κοινό σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το ανθρωπιστικό έργο της PRAKSIS σχετικά με την ανακούφιση του άστεγου πληθυσμού της πόλης μας.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ελεύθερη χρηματική συνεισφορά των συμμετεχόντων έχουν ήδη διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS, που λειτουργεί στην οδό Δεληγιώργη 26-28 στο πλαίσιο του Προγράμματος 'ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ'.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΒΙΚΟΣ για την στήριξη της.

Τον Δεκέμβριο του 2017 η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. υποστήριξε ενεργά το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας αναψυκτικά για την ετήσια καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εορτή. Συγκεκριμένα προσέφερε 240 μπουκαλάκια νερό και 180 μπουκαλάκια αναψυκτικών τα οποία διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας.

Τον Δεκέμβριο του 2019 η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. υποστήριξε ενεργά, όπως κάθε χρόνο, το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας αναψυκτικά για την ετήσια καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εορτή. Συγκεκριμένα προσέφερε 220 μπουκαλάκια αναψυκτικών τα οποία διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους του Κέντρου Hμέρας

http://www.vikoswater.gr

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play