ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Toν Μάιο 2016 το Εθνικό Θέατρο στήριξε το πρόγραμμα της Κοινωνικής Κατοικίας της PRAKSIS, προσφέροντας 21 δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση «O Σιμιγδαλένιος» για τα παιδιά των οικογενειών του προγράμματος. H ενέργεια αυτή ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν και να ξεφύγουν λίγες ώρες από τις έννοιες και τα προβλήματά τους.

Από το 2015 στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εθνικού Θεάτρου με την PRAKSIS το Εθνικό Θέατρο στηρίζει τους Ξενώνες Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της οργάνωσης μέσω της δωρεάν συμμετοχής των παιδιών στα θεατρικά παιδικά εργαστήρια. Η συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια δημιουργικού θεατρικού παιχνιδιού είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και τις ανησυχίες τους μέσω της τέχνης, καθώς επίσης και να ενταχθούν πιο ομαλά στην ελληνική κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, για την ακαδημαϊκή περίοδο Οκτώβριος 2015 έως Μάιος 2016 συμμετείχαν στα εργαστήρια δημιουργικού θεατρικού παιχνιδιού του Εθνικού Θεάτρου 10 παιδιά από τους Ξενώνες Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων ΣΤΕΓΗ PLUS & PRAKSIS Π, ενώ για την ακαδημαϊκή περίοδο Οκτώβριος 2016 έως Μάιος 2017 συμμετείχαν 10 παιδιά από τον Ξενώνες Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων PRAKSIS Π & της Γλυφάδας.

https://www.n-t.gr/

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play