×

Σημείωση

Google Geocoding API error: The request was denied.

2 Χρόνια Συν Αθηνά

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 19:00

Στέγη ΣυνΑθηνά, Αθηνάς 55, απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά 

Στις 10 Ιουλίου το συνΑθηνά, η πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων που στήθηκε για να στηρίξει και να διευκολύνει τις ομάδες πολιτών που με τις δράσεις τους συνεισφέρουν στην ποιότητα ζωής στην πόλη, συμπληρώνει 2 χρόνια λειτουργίας και διοργανώνει μια συνάντηση στην πλατεία της στέγης συνΑθηνά, απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά.

 

Ομάδες Πολιτών της Αθήνας συναντιούνται, συνεργάζονται και ενημερώνουν για τις δράσεις τους στην πόλη. Στην πλατεία της στέγης θα στηθεί μια μικρογραφία της πλατφόρμας του συνΑθηνά. Ομάδες αλληλεγγύης, δικτύωσης, αστικού περιβάλλοντος, δημιουργικότητας, για το παιδί, θα παρουσιάσουν τη δραστηριότητά τους. Παράλληλα η Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου Αθηναίων θα παρέχει πληροφορίες για τα προγράμματα Επιχειρώ Κοινωνικά, Βιώσιμης Διατροφικής Πολιτικής και This is my Athens.


Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που παρέχει το συνΑθηνά και τη δραστηριότητα των δύο χρόνων λειτουργίας του, για τις δράσεις των ομάδων της πόλης και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτές.

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου ΕΔΩ

Κατεβάστε την πρόσκληση ΕΔΩ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η PRAKSIS θα βρίσκεται από τις 19:00 έως τις 22:00 με την Κινητή Μονάδα εξέτασης για τον HIV και Ηπατίτιδες B & C δίνοντας την δυνατότητα σε όλους για δωρεάν και ανώνυμη εξέταση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση φαρμάκων. 

b happy poster

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play