×

Σημείωση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Θεατρική παράσταση "ΑΠΟ... ΠΡΟΣ..."

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 21:00

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ευμολπιδών 45, Γκάζι

Θεατρική παράσταση

Η θεατρική εκδήλωση «ΑΠΌ…ΠΡΟΣ…» θα πραγματοποιηθεί από τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων αιτούντων άσυλο της PRAKSIS, ΣΤΕΓΗ PLUS(+) και PRAKSIS “Π”, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παράσταση με τμήματα θεάτρου, χορού και αυτοσχεδιασμού με τη συμμετοχή 15 παιδιών υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού Κατερίνας Παπαγεωργίου, στο Σύγχρονο Θέατρο. Η παράσταση θα έχει διάρκεια μίας ώρας.

 

Με την υποστήριξη  

 logoblack

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ : ΑΠΟ...ΠΡΟΣ

Όλοι ερχόμαστε ΑΠΟ κάπου και πηγαίνουμε ΠΡΟΣ κάπου, συνεχή περάσματα από μια κατάσταση σε μια άλλη, από ένα παρόν που μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε έχει γίνει παρελθόν. Όπως μια αγκαλιά ΑΠΟ κάποιον ΠΡΟΣ κάποιον άλλον, όπως ένα γράμμα ΑΠΟ κάποιον ΠΡΟΣ κάποιον άλλον.
Είχα την χαρά για έξι μήνες να δουλέψω με ασυνόδευτους ανηλίκους πρόσφυγες από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν, την Παλαιστίνη, το Μαρόκο, την Αίγυπτο. Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 12 έως 18 ετών, που διαμένουν σε ξενώνες φιλοξενίας της ΜΚΟ PRAKSIS.


Έτσι αβίαστα προέκυψε η ανάγκη να κάνουμε αυτή την παράσταση, ως μία ανάγκη έκφρασης, δημιουργίας και χαράς πάνω απ’ όλα.


Στην παράσταση ΑΠΟ... ΠΡΟΣ... τα παιδιά αυτά θα μας ταξιδέψουν στις ιστορίες που έγραψαν, στις μουσικές που παίζουν, στους χορούς που τους κάνουν να χαμογελούν. Σαν ένα δώρο ΑΠΟ τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν, την Παλαιστίνη, το Μαρόκο, την Αίγυπτο ΠΡΟΣ όλους εμάς.Όλες οι γλώσσες μαζί, όλοι οι άνθρωποι μαζί.


Ευχαριστώ ένα προς ένα όλα τα παιδιά που όλο αυτό το διάστημα, στο ταξίδι τους ΑΠΟ...ΠΡΟΣ... μου χάρισαν μοναδικές στιγμές. Σας εύχομαι κάθε ΑΠΟ...ΠΡΟΣ να γίνει πραγματικότητα για τον κάθε έναν απο έσας.


Παπαγεωργίου Κατερίνα ( ηθοποιός)

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play