×

Σημείωση

Google Geocoding API error: The request was denied.

Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου ΕΤΕ 3.1.β/13 «Προώθηση της διαπολιτισμικής επιμόρφωσης και νομοθετικής ενημέρωσης σε θέματα υγείας των υπαλλήλων επιλεγμένων νοσοκομείων, που συναλλάσσονται με π.τ.χ.»

Πέμπτη, 07 Μαϊος 2015 14:00

Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Αίθουσα Europe Direct

Ακαδημίας 50

Το ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ, το ΔΗΜΗΤΡΑ Εκπαιδευτική Συμβουλευτική και η ΜΚΟ PRAKSIS, σας προσκαλούν σε Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί με σκοπό την ενημέρωση για την υλοποίηση δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων που αφορούν δημοσίους διοικητικούς υπαλλήλους που συναλλάσσονται με πολίτες τρίτων χωρών σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης στην ελληνική επικράτεια.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 07/05/2015 και ώρα 14:00 στην Αίθουσα Europe Direct του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Ακαδημίας 50.

Τα σεμινάρια, διάρκειας 70 ωρών, θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Πειραιά, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Ιωάννινα, Χίο, Ηράκλειο, Χανιά και εντάσσονται στο πλαίσιο του Έργου ΕΤΕ 3.1.β/13 «Προώθηση της διαπολιτισμικής επιμόρφωσης και νομοθετικής ενημέρωσης σε θέματα υγείας των υπαλλήλων επιλεγμένων νοσοκομείων, που συναλλάσσονται με π.τ.χ.»

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ygeia4all.gr
MKO PRAKSIS, 210 520 5200
ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ, 2104629300, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΣ ΑΕ, 2410554026, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε το πλήρες Δελτίο Τύπου ΕΔΩ

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Europe Direct - Δήμος Αθηναίων

LOGO EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS 01

 

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play