Εθελοντισμός

17
Ιούνιος
2013

Γίνε κι εσύ εθελοντής

VOL

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις. Γίνε εθελοντής στην PRAKSIS. Ενημερώσου πώς μπορείς να προσφέρεις. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο 201 5205200 ή στείλε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

11
Απρίλιος
2014

Ο Εθελοντισμός στην PRAKSIS

Αν κάτι αξίζει σημαντικά, είναι το γεγονός ότι μέσα από τα πρόσωπα των εθελοντών, βλέπω το «νέο αίμα της PRAKSIS να αναβλύζει!».

Βλέπω το στοίχημα που πριν 10 χρόνια περίπου βάλαμε με μία υπόσχεση: να το κερδίσουμε! Βλέπω αυτή την νίκη να παίρνει μορφή! Να έχει ονοματεπώνυμα! Και όλοι αυτοί ενεργοί συμμέτοχοι σε αυτή την ανθρώπινη περιπέτεια που όλοι εμείς ονομάζουμε PRAKSIS … Πράξεις Ζωής για τους συνανθρώπους μας!
Βλέπω ανθρώπους να εμπνέονται από τις ίδιες αρχές που αποτέλεσαν και την αιτία ίδρυσης της PRAKSIS πριν δέκα χρόνια, ανθρώπους που βάζουν στο κέντρο των προθέσεών τους τον Άνθρωπο. Τον Άνθρωπο που υποφέρει, τον Άνθρωπο που στερείται τα δικαιώματά του, ή εκείνον που διανύει μια κρίσιμη περίοδο της ζωής του και προσπαθεί να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του. Βλέπω νέα παιδιά όπου το ενδιαφέρον τους για τον Άνθρωπο μετασχηματίζεται σε PRAKSISγια το συνάνθρωπο.

Υπάρχουν στιγμές που οι ματαιώσεις ή η κόπωση της ημέρας μας κάνουν να αναζητάμε κίνητρα για να πάρουμε δύναμη να συνεχίσουμε τον καθημερινό αγώνα για την αποτελεσματική εξέλιξη της PRAKSIS. Τώρα το κίνητρο το έχουμε! … και έχει ονόματα που ανήκουν σε φιγούρες, σε ισχυρές προσωπικότητες! Σε ανθρώπους που καταθέτουν την επιστημονική τους γνώση ή ακόμη και τη διάθεσή τους, το μεράκι τους για προσφορά.. για συμμετοχή… για δράση… με αποτέλεσμα!

Είστε εσείς!
Μπορεί να είστε και εσείς!

Οι εθελοντές και οι συνεργάτες της PRAKSIS που μέσα από την προσωπική μάχη που δίνει ο καθένας συνθέτεται αυτό το μοναδικό παζλ μαχητικής παροχής και δράσης. Είστε πηγή έμπνευσης για ακόμη καλύτερα, περισσότερα και σημαντικότερα πράγματα!
Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας κάνετε την τιμή να συνεργάζεστε με την PRAKSISαλλά –και κυρίως- όλους όσους πιστεύουν και θεωρούν ότι έχουν χώρο και χρόνο για συμμετοχή σε αυτή την ανθρώπινη περιπέτεια

Με εκτίμηση

Τζανέτος ΑΝΤΥΠΑΣ
General Director

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play