Η PRAKSIS στο συνέδριο για τη μείωση βλάβης σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική (MENAHRA)

Με τίτλο ομιλίας «Συνέργειες για την αλλαγή: 5 χρόνια μετά την επιδημία HIV μεταξύ των χρηστών ενδοφλέβιων ουσιών στην Ελλάδα» και στο πάνελ που αφορά τη διεκδίκηση δικαιωμάτων, η PRAKSIS θα πάρει μέρος στο τριήμερο συνέδριο για τη μείωση βλάβης που αφορά την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Το συνέδριο διοργανώνεται στο Λίβανο από τις 23 μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου. Στο ίδιο πάνελ θα παρουσιαστούν δράσεις διεκδίκησης που αφορούν τη μείωση βλάβης στο Μπαχρέιν, στην Παλαιστίνη και στο Μαρόκο.

Πρόκειται για την 3η διοργάνωση της MENAHRA. Αυτή τη χρονιά το βασικό της θέμα συνοψίζεται ως εξής: «Μειώνοντας τη βλάβη και διασφαλίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα». Εκτός από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θεματικών και παρουσιάσεων, υπάρχει χώρος διαλόγου και γκαλερί για πόστερ δράσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://menahraconference.net/

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play