Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

HIV: Γνώση – Αντιλήψεις – Δικαιώματα, ένα σεμινάριο για την τοπική αυτοδιοίκηση

Το πρώτο σεμινάριο του προγράμματος «Ο HIV στη δημόσια σφαίρα: Αλλάζοντας αντιλήψεις – Προασπίζοντας δικαιώματα», το οποίο απευθύνεται σε μη αιρετά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου το "Κέντρο Ζωής", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας 'Θετική Φωνή' και την PRAKSIS.

Το σεμινάριο έχει τίτλο «HIV: Γνώση – Αντιλήψεις – Δικαιώματα» και θέτει στόχο την καλύτερη ενημέρωση γύρω από την HIV λοίμωξη, την ορθή αντιμετώπισή της καθώς και τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας που ζουν με τον HIV & το AIDS.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του «Κέντρου Ζωής», Ιερά Οδός 42, 1ος όροφος, Κεραμικός, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο διοργανώνεται στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος «Ο HIV ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΦΑΙΡΑ: ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» από τις ΜΚΟ «Θετική Φωνή», Praksis και «Κέντρο Ζωής».

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play