Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015

2ο σεμινάριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση για θέματα HIV/AIDS

second seminar KZ

Το δεύτερο σεμινάριο του προγράμματος «Ο HIV στη δημόσια σφαίρα: Αλλάζοντας αντιλήψεις – Προασπίζοντας δικαιώματα», το οποίο απευθυνόταν σε αιρετά και μη αιρετά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στον χώρο του Κέντρου Ημέρας του "Κέντρου Ζωής", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος "Θετική Φωνή" και την PRAKSIS.

Το σεμινάριο είχε τίτλο «HIV: Γνώση – Αντιλήψεις – Δικαιώματα» και έθετε ως στόχο την καλύτερη ενημέρωση γύρω από την HIV λοίμωξη, την ορθή αντιμετώπισή της καθώς και τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας που ζουν με τον HIV & το AIDS.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη κοινωνικών υπηρεσιών των δήμων Αθηναίων, Αγίου Δημητρίου και Αλίμου, ενώ παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του Ιδρύματος Μποδοσάκη, που έχει την διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», μέσω του οποίου χρηματοδοτείται η παρούσα κοινή δράση. Δείτε όλο το μεταδελτίο τύπου ΕΔΩ.

Οι αρχές μας

  • Η δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.
  • Η προώθηση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
  • Η μαρτυρία και η κατά περίπτωση καταγγελία της κατάστασης των κοινωνικών ομάδων σε κίνδυνο.

Διαφάνεια

Σεβόμενοι τις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, δημοσιεύουμε την τελευταία διετή αναφορά δράσης μας.

Ετήσια Αναφορά Δράσης

Επικοινωνία

  • Στουρνάρη 57, 10432, Αθήνα (Κεντρικά Γραφεία)
  • Τ 210 520 5200, F 210 520 5201

Κατεβάστε την εφαρμογή PRAKSIS για iPhone & Android

apple storegoogle play